Καλώς ήρθατε στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.
Για κάθε ανάγκη σας, εμείς έχουμε τη λύση

H εταιρία ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείτε 20 Χρόνια στο χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης κτηρίων και καταστημάτων και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον αυτό με απόλυτο επαγγελματισμό,

Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και προσαρμόζεται πάντα, στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, κάνοντας τη… διαφορά σε σχέση με άλλους ανταγωνιστές.

Αναλαμβάνει με συνέπεια την κατασκευή της οικοδομή σας από την αρχή μέχρι το τέλος ετοιμοπαράδοτη σε μικρό χρόνο με μεγάλη υπευθυνότητα.

Η ομάδα από το προσωπικό του γραφείου έως τους υπεργολάβους, εργάζεται με βάση ένα σύνολο κατευθυντήριων αρχών που διασφαλίζουν ότι τα αποτελέσματά μας είναι πάντα ρεαλιστικά και τα έργα μας παραδίδονται έγκαιρα, χωρίς να υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό και με ελάχιστο άγχος
.
Σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες σας, έχουμε ως στόχο να σας προσφέρουμε ανακαινίσεις υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, επιδιώκοντας την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Η συνεχής παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών καθώς και το μεράκι που διαθέτουμε μας δίνουν την δυνατότητα να σας παραδίδουμε έργα μοναδικής αισθητικής και απαράμιλλης ποιότητας.

Ο συντονισμός των συνεργείων και η ολοκλήρωση των εργασιών είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη.

Με αυτό τον τρόπο, προσφέρουμε ασφάλεια και σιγουριά στον πελάτη μας.

Παράλληλα, φροντίζουμε για τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μας, με νέες ιδέες και μεθόδους που εξασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Τεχνογνωσία

Αμεσότητα

Αποτέλεσμα

Στην Κατασκευαστική Ο.Ε.  είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα πληρέστατο φάσμα υπηρεσιών για τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία. Μπορούμε παίρνοντας τις ιδέες σας να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς, μετατρέποντας οικίες και χώρους σε σύγχρονες λειτουργικές μονάδες με τη μέγιστη ενεργειακή και αισθητική απόδοση.